Informatie materialen

De romp van een meubel is als de fundering van een huis.

Heel belangrijk dus. Wij verwerken standaard massieve beukenhouten rompen. Hierdoor wordt u de eigenaar van een meubel die van hoge kwaliteit is en van een nagenoeg levenslange duur. Natuurlijk bestaat er de mogelijkheid een andere houtsoort te kiezen. Het is wat uw wensen zijn. Wij kunnen in onze meubels afwijken van de standaard maten. Hierdoor kunt u een bank krijgen die geheel naar uw eigen postuur is of in de beschikbare ruimte past.

Standaard hoogwaardige koudschuim kussens

De zitkussens zijn vervaardigd van koudschuim en bestaan uit een kern met aan weerszijde een zachtere afdek. Wilt u zacht zitten, hard zitten, of heeft u speciale wensen vanwege zitproblemen. Wij gaan voor u het meest perfecte zitkussen creeeren.

Onze vulling is een HD schuim, wat staat voor High Density. Oftewel; een kussen met zeer goede ondersteuning, of je nu een harde of zachte kwaliteit kiest.

Waarom zakken onze rugkussens niet in?

Dat komt omdat onze vulling in de rugkussens bestaat uit gesneden comfortstaafjes vermengd met kunstveertjes. Een perfecte mix van materialen die langdurig zijn veerbaarheid houdt. Ook het stikken van horizontale én verticale tunnels in de kussens zorgen er voor dat de vulling te allen tijde in optimale vorm blijft.

Zijn de pootjes in de juiste kleur?

Ja, wij kunnen de poten beitsen in elke gewenste kleur. Standaard kan er gekozen worden uit een kleurenstaal. Onze meubels worden afgeleverd met kunststof glijnagels om beschadigingen aan de pootjes te voorkomen. Deze dienen vervangen voor een viltje of een andere glijnagel, afhankelijk van uw vloer.

×

Beste bezoeker, wil je snel een antwoord op jouw vraag?

Klik dan op mijn naam om een app te sturen of stuur een e-mail naar  info@vanmartin.nl

× Stel je vraag via de WhatsApp