Lounge

Lounge

Loungekussens, terraskussens, zitzakken en outdoor stoffen.

Loungekussens

Loungekussens op maat gemaakt is onze specialiteit. Al meer dan 10 jaar maken wij kussens voor steigerhouten meubels, terrassen, zwembaden, saunacentra en strandpaviljoens.

Bij ons “zit” u buiten-gewoon-goed!

Outdoor stoffen

Voor onze loungekussens hebben wij een een selectie gemaakt die kwalitatief voldoet aan onze kwalificatie ‘outdoorstoffen’ (bestand tegen weersinvloeden, duurzaam en kleurvastheid).

Kort gezegd: alleen maar kwaliteits stoffen

Outdoor meubels

Herstofferen van bootkussens komt vaak voor. Botenbezitters verkopen en kopen met enige regelmaat. Toch wil je je ‘nieuwe’ boot weer van jezelf maken.

Door het interieur te vernieuwen zal de boot weer een eigen gezicht krijgen. Ook kan het zit- en slaapcomfort weer optimaal worden.

Veelal worden de matrassen vernieuwd. Want op een matras liggen van een ander is niet altijd even wenselijk.

Outdoor gordijnen

Scheepsmatrassen in alle mogelijke vormen, maten en materialen.

Wij proberen altijd de beste slaapkwaliteit aan te bieden. Passend in de ruimte en passend bij uw wensen. Vaak vragen wij waar u thuis op slaapt. En dit te proberen wij te evenaren.

Zitzakken

Met trots maken wij ons eigen model zitzak. De Tricolore Zitzak. Kies een afmeting en kies 3 verschillende kleuren. Voor een unieke custom made zitzak. Geschikt voor zowel binnen als buiten.

Wij gebruiken de beste kwaliteit EPS korrels.

×

Beste bezoeker, wil je snel een antwoord op jouw vraag?

Klik dan op mijn naam om een app te sturen of stuur een e-mail naar  info@vanmartin.nl

× Stel je vraag via de WhatsApp