Nederlands product

Alle meubels van vanMartin.nl worden in ons eigen atelier gemaakt. Dat betekent dat wij kunnen zeggen dat uw meubel een Nederlands product is. Het voordeel hiervan is dat wij uw meubel precies kunnen maken zoals u dat wilt. Hierdoor kunnen ook de kwaliteit van onze meubels waarborgen. Van hoogte tot breedte en van pootjes tot het soort stof. Het is belangrijk dat de gebruikte materialen op elkaar afgestemd zijn. Bij vanMartin zijn wij bij het gehele proces betrokken en kunnen dus direct inspringen als er iets niet goed lijkt te gaan. Wij zorgen er dan ook voor dat u uw meubelen pas thuis krijgt als deze door onszelf goed gekeurd is!

Een nederlands product zoals u het wilt

Nadat u uw model heeft uitgekozen op onze website, kunt u uw meubel helemaal zelf samen stellen. Dat betekent dat u zelf beslist welke stof u wilt gebruiken. Of u nu een geruit bankstel wilt, of dat u liever een uni exemplaar in huis wilt hebben. Het is uw bank en wij zorgen ervoor dat deze wordt afgeleverd zoals we hebben afgesproken. Omdat iedereen anders is, is het van groot belang dat u goed zit. Daarom kunnen wij ook, in overleg met u, de hoogte of diepte van de zitting aanpassen. Zo is elk meubel dat bij ons de fabriek verlaat UNIEK!

Door onze stofkennis geen verrassingen

Door onze jarenlange ervaring met verschillende stoffen, kunnen wij u van begin tot het eind adviseren. Er zijn meer dan 8000 soorten stoffen waaruit u een keuze kunt maken en dat is haast onbegonnen werk. Daarom doen wij dit graag met u samen. In onze webshop ziet u van elk model de 10 best verkochte soorten. Profiteer hier alvast van bij uw aanschaf. Mocht u niet vinden wat u zoekt, geef dit dan aan en samen zorgen wij ervoor dat u de komende 10 jaar met veel plezier op uw meubelen zit.

Controle van uw producten

Voordat de producten bij u afgeleverd worden, zorgen wij ervoor dat deze geheel is gecontroleerd. Wij bekijken de producten alsof ze bij ons in de woonkamer komen te staan. U heeft zo jaren lang plezier van uw aankoop. Wel is daarbij het onderhoud van groot belang.

Gravity Form
×

Beste bezoeker, wil je snel een antwoord op jouw vraag?

Klik dan op mijn naam om een app te sturen of stuur een e-mail naar  info@vanmartin.nl

× Stel je vraag via de WhatsApp