Onze producten

Producten van vanMartin.nl zijn van Nederlandse makelij. Met de focus op kwaliteit. Hierdoor kunnen wij zelf bepalen welke materialen er worden verwerkt in onze meubels.

Robuuste beuken binnenwerken voor lange levensduur.

Hierdoor zijn de meubels ook zeer goed te her stofferen. Heel belangrijk dus. Wij verwerken standaard massieve beukenhouten rompen. Hierdoor wordt u de eigenaar van een meubel die van hoge kwaliteit is en van een nagenoeg levenslange duur. Natuurlijk bestaat er de mogelijkheid een andere houtsoort te kiezen. Het is wat maar wat uw wensen zijn.

De romp van een meubel is als de fundering van een huis.

Wij kunnen de ‘fundering’ van onze meubels op elke maat maken. Hierdoor kunt u een bank krijgen die geheel naar uw eigen postuur is of in de beschikbare ruimte past.

Dit gehele proces kunnen wij zelf regisseren, van ontwerp naar transport en alles wat daar tussen ligt. Fijn om te weten dat uw meubel gewoon in Nederland wordt gemaakt. Dat zorgt ervoor dat wij zeer goed zelf, in overleg met u aanpassingen kunnen doorvoeren.
Korte lijnen, duidelijke afspraken. Dit om de kwaliteit te waarborgen, maar…

Wat bepaald nou kwaliteit eigenlijk?

Het binnenwerk van het meubel

 • Sterke beukenhouten rompen in plaats van geperst afvalhout.
 • Geheel verlijmd en verstevigd
 • Aanpasbaar
 • Goed herstoffeerbaar
 • Lange levensduur

Zitcomfort

 • Koudschuim zittingen met een hoge HR waarde
 • Goede ondersteuning, ook bij de soft kussens
 • Heerlijke comfortabele toplaag
 • Verschillende hardheden verkrijgbaar
 • Mooi afgewerkt met tricotkous om slijtage tegen te gaan
 • Rugkussens zakken niet in
Binnenwerk meubelen vanMartin
Kussen meubelen vanMartin

Altijd een optimaal zitcomfort

De zitkussens zijn vervaardigd van koudschuim en bestaan uit een kern met aan weerszijde een zachtere afdek. Wilt u zacht zitten, hard zitten, of heeft u speciale wensen vanwege zitproblemen. Wij gaan voor u het meest perfecte zitkussen creëren.Onze vulling is een HD schuim, wat staat voor High Density. Oftewel; een kussen met zeer goede ondersteuning, of je nu een harde of zachte kwaliteit kiest.

Geen inzakkende rugkussens

Dat komt omdat onze vulling in de rugkussens bestaat uit gesneden comfortstaafjes vermengd met kunstveertjes. Een perfecte mix van materialen die langdurig zijn veerbaarheid houdt. Ook het stikken van horizontale én verticale tunnels in de kussens zorgen er voor dat de vulling te allen tijde in optimale vorm blijft.

Zijn de pootjes in de juiste kleur?

Ja, wij kunnen de poten beitsen in elke gewenste kleur. Standaard kan er gekozen worden uit een kleurenstaal. Onze meubels worden afgeleverd met kunststof glijnagels om beschadigingen aan de pootjes te voorkomen. Deze dienen vervangen voor een viltje of een andere glijnagel, afhankelijk van uw vloer.

De stof/leder:

Onze service

Online oriënteren

Op afspraak

Prijsopgave vooraf

Geheel vrijblijvend

Zitgarantie

Nette aflevering

Duidelijke voorwaarden

Kwaliteitsproducten

Bekijk onze meubels en laat u inspireren.

Wel een mooi model gezien maar niet in de juiste kleur?
Neem dan contact met ons op en sturen u een link waar u zelf uw meubel geheel naar uw eigen wens kunt aanpassen met een keuze uit ongeveer 8000 stoffen.

×

Beste bezoeker, wil je snel een antwoord op jouw vraag?

Klik dan op mijn naam om een app te sturen of stuur een e-mail naar  info@vanmartin.nl

× Stel je vraag via de WhatsApp