Bootkussens

Bootkussens laten stofferen

De afwerking van bootkussens is op basis van schuim naar keuze.
Te denken valt aan o.m. koudschuim, ez-dry, polyether, pantera, talalay, etc.

De gekozen stof kan op verschillende wijze aangebracht kan worden. Hierbij valt te denken aan soort stiksel, met of zonder biezen, etc.
Daarnaast hebben we passende oplossingen in (stuur)stoel bekleding, waarbij veelal een (kunst)lederen bekleding gewenst is.

We leveren verschillende merken stoffen en (kunst)leder. Kijk hier voor een overzicht.

Altijd maatwerk

Voor het maken van bootkussens zijn een aantal zaken belangrijk. Ten eerste moet de kussens op de juiste manier worden ingemeten. En juist daarom komen wij altijd op locatie om de situatie van uw boot of schip te bekijken. Zo voorkomen wij verrassingen en kunnen wij u het juiste advies geven.

Ten tweede zijn de te gebruiken materialen. Welke schuimsoorten zijn geschikt? En welke stofsoorten of kunstleder zijn toe te passen? Dit is afhankelijk van de situatie. Voor bijvoorbeeld sloepkussens kun je niet elke stof of kunstleer gebruiken. We adviseren je graag in een persoonlijk gesprek.

Kwaliteit bootkussens

De kwaliteit van uw boot- of sloepkussens garanderen wij. Omdat wij meer dan 70 jaar ervaring in dit vakgebied, weten wij precies waar we op moeten letten.

Mij maken eerst mallen van de te maken kussens. Dan gaan wij deze mallen gebruiken om schuim te snijden. Indien nodig passen we deze kussens om ze vervolgens te voorzien van stof, kunstleder of leer.

Door deze werkwijze komen wij tot een prachtig resultaat.

×

Beste bezoeker, wil je snel een antwoord op jouw vraag?

Klik dan op mijn naam om een app te sturen of stuur een e-mail naar  info@vanmartin.nl

× Stel je vraag via de WhatsApp