VANMARTIN.NL ….EVEN VOORSTELLEN

VANMARTIN.NL ….EVEN VOORSTELLEN

Wie, Wat, Waar, en Waarom  VanMartin.nl

WIE……

VanMartin | Martin Doornhof

ben ik nu in het echt? Ik ben Martin Doornhof, al meer dan 20 jaar eigen ondernemer en gespecialiseerd in stoffering op maat.

Van origine zijn wij begonnen met herstoffering van allerhande meubels, zoals stoelen, eetkamerstoelen en klassieke fauteuils.

Dit is uitgegroeid tot een middelgrote meubelstoffeerderij waar wij altijd een uniek product maken. Daar ligt de meerwaarde van ons bedrijf.

WAT……

dus opvalt is dat je in de reguliere woonwinkel nagenoeg altijd beperkt bent in je stofkeuze. De ene keer is het model leuk, maar niet de stoffen die erop kunnen, en andersom.

Dit vinden wij jammer en hier brengen wij verandering in.

Want u kunt bij vanmartin.nl meer dan 5000 verschillende soorten stof of leer krijgen op een nieuw meubel.

Bijpassend bij de rest van uw interieur… heeft u nog een ‘oud’ meubel met emotionele waarde..ook deze kunnen wij dan herstofferen in een stof naar keuze.

WAAR…..

kunt u ons vinden?

Wij hebben 2 showrooms,  één in HIERDEN en één in LICHTENVOORDE.

In Hierden kunt u een ‘kijkje in de keuken nemen’. In ons atelier kunt u bijvoorbeeld zien welke materialen er verwerkt worden in onze meubels. Verschillende soorten schuimrubber uitproberen en natuurlijk stoffen bekijken. Hier is een beperkt aantal modellen aanwezig.

In Lichtenvoorde kunt u wel alle modellen zien die er zijn. Ook proefzitten onder het genot van een bakje koffie of thee is aan te raden.

 

WAAROM….

moet u bij vanmartin.nl zijn? Ik zal een aantal redenen benoemen, de rest mag u bekijken op onze site.

–          Een Nederlands fabricaat, dat houd in dat wij zelf controle hebben over het totale productieproces. Wilt u afwijkende maten omdat u langer bent dan gemiddeld? Geen probleem. Wij kunnen alles op elke gewenste maat fabriceren.

–          Wij hebben verstand van zitten, niet alleen de buitenkant is belangrijk. Wat bepalend is voor zitcomfort, zijn de materialen die je niet direct ziet. Zoals comfortschuim en beuken rompen.

–          Wel online oriënteren, maar ook persoonlijk worden geadviseerd, eerst kijken op het internet, maar vervolgens kunt alles in een persoonlijk gesprek aan ons vragen. Wij nemen de tijd voor u.

 

Op deze manier kan ik nog wel meer voordelen opsommen, maar het beste kunt u gewoon even op www.vanmartin.nl kijken.

Wij hopen u graag te ontmoeten in een van onze showrooms.

Share this post


×

Beste bezoeker, wil je snel een antwoord op jouw vraag?

Klik dan op mijn naam om een app te sturen of stuur een e-mail naar  info@vanmartin.nl

× Stel je vraag via de WhatsApp