Voordelig, professioneel interieur advies by BICA styling

Voordelig, professioneel interieur advies by BICA styling

Kies nu voor voordelig, professioneel interieuradvies

bica styling

Natuurlijk wilt u een comfortabele omgeving creëren voor uw gasten. Zodat ze zich thuis voelen, in een mooie omgeving, waar over details is nagedacht. Een gerieflijke plek, waar ze graag nog even blijven. BICA-styling helpt u hiermee. Als professioneel interieurstyliste en -ontwerpster weet Bianca van Schie van BICA-styling ieder interieur geschikt te maken voor de doelgroep.
Want dát is belangrijk voor uw gasten, dat u hun wensen kent en hieraan tegemoet komt.
Ze voelen zich gewaardeerd en komen graag nog eens bij u terug.

Outdoorloungekussens.nl is een samenwerking aangegaan met BICA-styling (www.bica-styling.nl) omdat wij geloven in een professioneel advies, dat garant staat voor een duurzaam en aantrekkelijk interieur. Een interieur dat bij u en uw doelgroep past en waar u trots op bent.

BICA-styling biedt 2 uur interieuradvies:

• Deskundig kleuradvies
• Advies over creatieve styling van uw (bestaande of nieuwe) interieur – denk hierbij aan advies over verlichting (buitengewoon belangrijk voor een fijne sfeer!), uw gordijnen, het soort beplanting of de juiste keuze en/of plaatsing van meubilair.

BICA-styling adviseert op basis van úw wensen. Of u nu een vernieuwde styling wenst met de spullen die u al heeft, of van plan bent alles te vernieuwen, het kan allemaal! De mogelijkheden zijn talloos en BICA’s creativiteit is onbegrensd.

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden.

Share this post


×

Beste bezoeker, wil je snel een antwoord op jouw vraag?

Klik dan op mijn naam om een app te sturen of stuur een e-mail naar  info@vanmartin.nl

× Stel je vraag via de WhatsApp