Zelf samen stellen

Bij vanMartin.nl vindt u een mooie collectie aan meubels. Meubels die speciaal voor u gemaakt worden. U zoekt een mooi meubel uit, selecteert de gewenste fauteuil of bank en u plaatst uw order. Zie ook onze werkwijze.

Uw Fauteuil of Bank zelf samen stellen

De feauteuils en de banken die u in onze shop vindt zijn standaard. Echter de stoffen die erop zitten niet. U vindt in onze shop de 10 best verkochte stoffen per meubel. Maar dat wil niet zeggen dat er niet meer is! U heeft bij ons de keuze uit meer dan 8000 stoffen waarmee wij uw Fauteuil of Bank kunnen bekleden.

Hoger? Breder? Dieper?

Wij helpen u graag om de juiste stof te selecteren, zodat u de komende jaren verzekert bent van een mooi meubel in uw woonkamer. Maar het kan ook zijn dat u liever een dieper bankstel heeft? Of dat u liever heeft dat u Fauteuil wat hoger zit. Ook dit zijn mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Omdat wij het gehele productieproces zelf kunnen aansturen, kunnen wij u op uw wenken bedienen.

2,5 zits, 3 zits of een 3,5 zits?

Onze banken zijn ook in verschillende breedtes te bestellen. Op onze site ziet u misschien alleen een 3 zits staan, maar als u liever een 2,5 zits heeft, omdat deze wat smaller is en daarom perfect in uw woonkamer past, dan kunt u dit ook gewoon aangeven.

Wij denken graag met u mee

Bent u niet helemaal zeker over wat u wilt en zou u graag eens komen proefzitten? Wilt u graag eens overleggen wat de mogelijkheden voor u zijn? Wij  helpen u graag verder. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

 

×

Beste bezoeker, wil je snel een antwoord op jouw vraag?

Klik dan op mijn naam om een app te sturen of stuur een e-mail naar  info@vanmartin.nl

× Stel je vraag via de WhatsApp